Zitudisz Éva

A nevem: Zitudisz Éva, (Leánykori nevem: Bozai Éva), születtem: Gyulán, 1965-ben. Gyermek, és kora felnőttkoromban itt éltem. Érettségi vizsgát:1984-ben tettem.

1986-ban, Iváncsára, majd  Dunaújvárosba költöztünk. A férjem itt kapott jobb munkát. Három  gyermekemmel  így otthon tudtam maradni, Gyes-en, ill, háztartásbeliként.

2011-ben elvégeztem az Óvodai dajka tanfolyamot, mert ahogy teltek az évek, rájöttem, hogy érettségivel önmagában elhelyezkedni nem tudok.

A gyermekek felnőttek, „kirepültek” .Én pedig ismét tanulok, Szociális asszisztens tanfolyamra járok. Azt tanulom, ami egyébként is közel áll hozzám: gyerekek, felnőttek, családok,  idősek, betegek élethelyzeti, pszichológia, és egyéb szociális problémái, és annak megoldásai.

Az  életem adta tapasztalat a személyes hasznomra vált. A professzionális segítő szakmát most elméletben tanulom, de ez akkor lesz hatékonyabb, ha gyakorlati tudást is szerzek hozzá. A  kötelező szakmai gyakorlaton túl is szeretnék minél több intézményben Önkéntes  szakmai  munkában részt venni.